Over ons

Actief in verschillende regio's

Voor financieel advies ben ik werkzaam in verschillende regio's. Het voordeel hiervan is dat mijn netwerk groot is en ik in goed contact sta met verschillende partijen uit de regio's. Mijn specialiteit is het geven van financieel advies over hypotheken en verzekeringen aan particulieren. Daarnaast maak ik gebruik van een groot netwerk van experts, die ik gedurende mijn loopbaan heb opgebouwd, zodat ik klanten een totaaladvies kan aanbieden.

Leeuwarden

Actief in de omgeving van
Goutum en Leeuwarden.

Lees meer

Gaasterland

Sinds 2020 zijn wij ook actief in regio Gaasterland.

Lees meer

Steenwijk/NOP

Actief in de regio Steenwijkerland en Noordoostpolder.

Lees meer

Over Financieel Adviesbureau van der Wal

Ik ben Wolter van der Wal, de drijvende kracht achter Financieel Advies Van der Wal. Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in de branche van de financiële dienstverlening. Sinds 2012 ben ik als zelfstandig en onafhankelijk financieel adviseur actief. Met mijn kennis, ervaring en passie voor het vak, ben ik gedreven om mijn klanten altijd van het beste financiële advies te voorzien.
Neem contact op
FAB GOUTUM

Regio Leeuwarden

Vanuit FAB Goutum werk ik als onafhankelijk financieel adviseur in de wijde omgeving van Goutum en Leeuwarden. Mijn specialiteit is het geven van financieel advies over hypotheken en verzekeringen aan particulieren. Daarnaast maak ik gebruik van een groot netwerk van experts, die ik gedurende mijn loopbaan heb opgebouwd, zodat ik klanten een totaaladvies kan aanbieden.
FAB GAASTERLAND

Regio Gaasterland

Vanuit het mooie dorp Wijckel nu ook advies op gebied van Verzekeringen en Hypotheken.
Graag kom ik bij u thuis om uw eventuele vragen over uw bestaande hypotheek of een eventuele nieuwe hypotheek te bespreken. Bel me voor een vrijblijvende afspraak.
FINANCIEEL ADVIES VAN DER WAL

Regio Steenwijk en NoordOostPolder

Alles onder één dak. In de gemeenten Steenwijkerland en de Noordoostpolder werk ik nauw samen met Makelaardij Middelbrink met kantoren in Emmeloord, Marknesse, Steenwijk en Blokzijl. Zij zijn sterk in het begeleiden van klanten bij de aan –en verkoop van een huis en bij mij kunnen diezelfde klanten terecht voor advies over alle zaken die te maken hebben met de financiering van dat huis.
Wolter is een mensenmens die op basis van kunde en humor de zaken gewoon goed regelt.
Mike Pieterson
Dankzij Wolter ons eerste huis kunnen kopen! De gesprekken die we hadden waren zowel informatief als leuk. Wolter geeft goede adviezen die bij jou als persoon past. Zeker aan te raden!!
Sytse Tiemersma
Wolter is een fijne collega om mee samen te werken. Onze kantoren vullen elkaar heel goed aan. Relaties van mijn kantoor welke naar Wolter zijn verwezen, zijn zonder uitzondering zeer positief.
Sikko Klaver
Wij zijn inmiddels trotse eigenaren van ons droomhuis. Tijdens het hele proces heeft Wolter ons goed geholpen. Hij legt alles stap voor stap uit in begrijpelijke taal, is vriendelijk, en laagdrempelig te bereiken voor vragen. We hebben zijn begeleiding als zeer prettig ervaren!
Aline Haalboom

Wil jij geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen?