Reviews

Wat mensen zeggen over ons.
Vries van Akker

Wenselijke lasten en zorgeloos wonen in ons nieuwe huis

Onlangs heeft Wolter ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Wij hadden al eerder zeer prettige ervaringen met hem bij het omzetten van onze hypotheek, dus onze keuze was snel gemaakt! Thuis, in informele sfeer heeft hij ons door het woud van mogelijkheden geloodst. Hierin heeft hij niet alleen onze wensen meegenomen, maar ook zelf aangedragen welke zaken (financieel) prettig konden zijn voor de toekomst. Wolter is bijna altijd bereikbaar en wil altijd tijd voor je maken. Alles resulteerde natuurlijk in onze wenselijke lasten en zorgeloos wonen in ons nieuwe huis. Bedankt!
5.0
Sikko Klaver

Zonder uitzondering zeer positief

Wolter is een fijne collega om mee samen te werken. Onze kantoren vullen elkaar heel goed aan. Relaties van mijn kantoor welke naar Wolter zijn verwezen, zijn zonder uitzondering zeer positief.
5.0
Janneke Beerman

Een mooi en prettig traject

Na een mooi en prettig traject met Wolter heb ik binnen afzienbare tijd de hypotheek voor mijn eerste woning kunnen afsluiten. Wolter geeft heldere adviezen, is makkelijk te bereiken voor vragen en contact. Houdt je persoonlijk op de hoogte van de voortgang en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Heel fijn dat Financieel Advies Bureau Goutum mij zo super heeft geholpen.
5.0
Mariëlle van der Wal

Goede begeleiding

Dankzij o.a FAB Goutum vandaag de sleutel(s) van ons eerste koophuis gekregen. Van de oriëntatie tot aan (letterlijk) het tekenen van de koopakte. Goede begeleiding. Thanks Wolter!
5.0
Sytse Tiemersma

Dankzij Wolter hebben we ons huis kunnen kopen

Dankzij Wolter ons eerste huis kunnen kopen! De gesprekken die we hadden waren zowel informatief als leuk. Wolter geeft goede adviezen die bij jou als persoon past. Zeker aan te raden!!
5.0
Jorrit Miedema

Ik zal Financieel adviesbureau zeker aanraden

In december 2015 met Wolter om tafel gezeten. Vandaag de akte getekend. Het heeft allemaal even geduurd maar de inspanningen van FAB Goutum was er niet minder om. Alle ``ingewikkelde`` dingen werden in Jip en Janneke taal uitgelegd. Een vraag per mail of telefoon werd direct beantwoord. Zoek je een onafhankelijk hypotheekadviseur, en wil je het gevoel hebben dat je zelf aan het roer staat? dan zou ik Financieel adviesbureau Goutum zeker aanraden.
5.0
Sandra Klune

Neemt alle tijd voor uitgebreide voorlichting en advies

Wolter heeft ons goed begeleid en geadviseerd. Neemt alle tijd voor uitgebreide voorlichting en advies en komt bij je thuis, wat ook heel prettig was. Wij hadden best een wat ingewikkeld dossier, maar Wolter vind dat juist een uitdaging! Ook met verzekeringen kan hij je goed adviseren en goedkopere opties aanbieden! Wij zijn heel tevreden!!
5.0
Leanne Wink-Miedema

Altijd bereikbaar en er werd goed meegedacht

Erg goed geholpen door Wolter. Op elke vraag had hij een antwoord. Altijd bereikbaar en er werd goed meegedacht. Bedankt voor de goede service Wolter, dankzij jou konden wij ons eerste huis kopen.
5.0
Aline Haalboom

Begrijpelijke taal, vriendelijk en laagdrempelig

Wij zijn inmiddels trotse eigenaren van ons droomhuis. Tijdens het hele proces heeft Wolter ons goed geholpen. Hij legt alles stap voor stap uit in begrijpelijke taal, is vriendelijk, en laagdrempelig te bereiken voor vragen. We hebben zijn begeleiding als zeer prettig ervaren!
5.0
Rutger Blankenspoor

Uitstekend geholpen bij de aankoop van de woning

Wolter heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van de woning. Elke fase verliep erg soepel en alles ging uitstekend!
5.0
Marjet Korf en Bas Bottenberg

Goed onafhankelijk hypotheekadvies.

Inmiddels zijn Marjet en ik gelukkig huiseigenaar in Steenwijk!! Dat begon bij een afspraak bij De Hypotheker, maar via Agnes Middelbrink Makelaar in Steenwijk, werden we ook nog doorverwezen naar Financieel Adviesbureau Goutum. Wanneer je voor het eerst een huis koopt, denk je makkelijk en ga je gewoon naar een groot adviesbureau dachten wij. Dan denk je niet meteen aan een onafhankelijk adviseur! Blij dat we getipt zijn, want Wolter heeft ons door deze belangrijke fase geholpen. Naast het afsluiten van onze hypotheek, hebben we onze verzekeringen (overlijdensrisico-, inboedel-, opstal-, auto en aansprakelijkheidsverzekeringen) allemaal uit handen kunnen geven. We hebben het gevoel (en wij zijn er ook van overtuigd dat het zo is), dat we alle belangrijke zaken geregeld hebben. En dat geeft rust! Wij zijn er van overtuigd dat andere grote spelers in de markt, die vaste hypotheektarieven hanteren, ons niet op deze manier hadden begeleid! Daarnaast is Wolter verschillende keren bij ons thuis geweest en hebben we naast de zakelijke gesprekken, de flexibiliteit en vriendelijkheid, als zeer prettig ervaren. Dus onze tip, wil je
een hypotheek, wil je alles goed geregeld hebben en weten waar je aan toe bent, Wolter helpt je!!
5.0
Mike Pieterson

Wolter is een mensenmens

Wolter is een mensenmens die op basis van kunde en humor de zaken gewoon goed regelt.
5.0
Thirza van der Meulen

Enthousiast in zijn werk

Voor de 2e keer bij FAB Goutum gekomen voor financieel advies en hulp bij het kopen van een woning. Zeer tevreden, Wolter is goed bereikbaar voor vragen en duidelijk enthousiast in zijn werk. Kan alles duidelijk uitleggen en denkt aan alles. Ons dossier is voor vele adviseurs een ``hoofdpijn dossier``. Dit omdat mijn vriend en ik een woning gekocht hebben samen met mijn ouders. Hier wel gescheiden in leven.( geen standaard situatie, en veel banken zijn hier totaal niet op ingesteld, dus extra puzzelwerk voor Wolter. ) Voordat we een huis op het oog hadden, al een gesprek met Wolter aan gegaan. Hij vond het geweldig en is zelfs mee gaan kijken naar mogelijke woningen. Geloof het of niet, we zitten nu lekker op de bank in de woning die Wolter had gevonden op internet. Ook zocht hij niet alleen de best passende hypotheek verstrekker uit voor onze situatie, ook de verzekeringen helpt hij mee. Wij met zijn 4en, raden FAB Goutum zeker aan bij anderen.
5.0
Redmer Hoogkarspel

Toch een hypotheek

Bij toeval terechtgekomen bij Wolter. Tegen onze verwachtingen in konden we wel een hypotheek krijgen en dus nu een huis gekocht. Zeer goede ondersteuning gehad op alle vlakken! We raden FAB Goutum absoluut aan.
5.0